Зареждане

Stitch Duran разказа любопитна история от мача Liddell - Silva

Stitch Duran разказа любопитна история от мача Liddell - Silva
Публикувано на: Март 22, 2017 в 10:33 ч
 
Събитието UFC 79 се състоя на 29 декември 2007 година, като тогава видяхме един от най-добрите двубои в историята на UFC.


Легендарните Chuck Liddell и Wanderlei Silva се изправиха един срещу друг, а “Iceman” Liddell записа победа над бразилеца. Срещата бе определена за “мач на годината”, като определено сблъсъкът предложи истинско зрелище за феновете.

А можете ли да си представите какво е бhttps://i.imgur.com/94e3H6t.jpgило чувството да стоите и да наблюдавате отстрани? Кътменът Stitch Duran сподели любопитна история от преживяванията си онази вечер.

“Никога няма да забравя двубоя между Chuck Liddell и Wanderlei Silva. Тогава бях край ринга. Стоях в ъгъла на Chuck, като ясно можех да чуя отзвука от ударите, които тези двамата си разменяха. Те просто пробиваха дупки един в друг, човече. Това беше един от онези мачове, по време на които просто си мислих - “уау, тези момчета наистина не се бъзикат.”

UFC 79 се пада точно на рождения ден на Stitch Duran, който споделя тази информация с Wanderlei Silva преди двубоя. След като се заема с пораженията по лицето на Chuck Liddell след двубоя, Duran се запътва към Silva, чието лице е покрито с кръв и е осезаемо подуто.

“Попитах Wanderlei - “как се чувстваш?” А той ми каза, че не е никак добре. След това обаче ми каза “честит рожден ден, Stitch..” Това бе един от най-тежките мачове, които съм виждал в живота си, а той намери време и сили, за да ми честити рождения ден. Тогава си помислих, че това е наистина невероятно.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес