Зареждане

Stipe Miocic абсолютно убеден, че ще запази титлата си

Stipe Miocic абсолютно убеден, че ще запази титлата си
Публикувано на: Август 17, 2016 в 10:16 ч
 
Шампионът на UFC в тежка категория Stipe Miocic се закани, че ще “смачка” Alistair Overeem, когато двамата се изправят един срещу друг на UFC 203 в Кливланд на 10 септември.


За Miocic това ще бъде първа защита на шампионската титла, която той спечели срещу бразилеца Fabricio Werdum на UFC 198 през месец май. 

Overeem пък е в серия от четири поредни победи в UFC, давайки ясна заявка, че ще бъде реален претендент за титлата в тежка категория.

Stipe Miocic обаче посочи, че няма каквито и да е съмнения, че ще излезе победител от сблъсъка между двамата.

“Ще видите моята по-добра версия. Ще изляза там и ще мачкам, пазейки този пояс за дълго време. Той може да говори каквото си иска, за да повиши увереността си. Аз обаче тренирам нон-стоп и съм в страхотна форма. Готов съм да се бия. Ако мачът бе още този уикенд, щях да съм готов. Той казва, че е “по-гладен” от мен, но слушай, човече, аз съм истински дивак. Той е корав тип - бил се е с най-добрите в света и има опит в К-1, добър е на пода, добър е навсякъде. Аз обаче ще си тръгна с този пояс около кръста ми. Каквото и да обмисля той да направи, той няма да спечели. Моята ръка ще бъде вдигната в края на срещата. Мисля, че вече съм се бил с най-добрите в дивизията. Overeem е просто още един човек, който изправят срещу мен и който аз трябва да поваля. Ще бъда шампион още дълго време”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес