Зареждане

Спортния съд на Бразилия разследва Roy Nelson

Спортния съд на Бразилия разследва Roy Nelson
Публикувано на: Септември 27, 2016 в 14:00 ч
 
Roy Nelson предизвика не малък скандал след нокаута си над Antonio Silva на UFC Fight Night 95, след като той се приближи до клекналия до “Bigfoot” рефер John McCarthy и го изрита в задника. Nelson бе видимо недоволен от факта, че “Big John” закъсня с решението си да спре двубоя.


И макар и Nelson да се извини за действията си, той може да подлежи на наказание от регулаторната комисия на бразилския ММА - CABMMA. Директорът на комисията Cristiano Sampaio разкри, че Nelson ще подлежи на санкция на територията на Бразилия, ако John McCarthy подаде официално оплакване от действията му.

По всичко изглежда обаче, че случаят ще бъде отнесен на по-горно ниво - до Върховния спортен съд на Бразилия, който има отношение към всички професионални спортове на територията на страната.

Според думите на Sampaio, макар и Nelson да е бил загрижен за своя приятел и здравето му, неговото поведение може да доведе до опасен прецедент. Той добави, че подобно поведение няма да се толерира на територията на Бразилия.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес