Зареждане

Shogun Rua срещу Gian Villante на 11 март в Бразилия

Shogun Rua срещу Gian Villante на 11 март в Бразилия
Публикувано на: Януари 7, 2017 в 08:57 ч

Предстоящото ММА състезание UFC Fight Night 107, което ще се проведе във Форталеза, Бразилия, започва да се оформя. Днес стана ясно, че бившият шампион в полутежката категория, Mauricio Rua ще се бие срещу Gian Villante.

"Shogun" в момента е в серия от две поредни победи - за пръв път от седем години - побеждавайки Antonio Rogerio Nogueira и Corey Anderson, като последната му победа бе през май в UFC 198.

Villante пък съвсем наскоро записа победа във втория рунд с ТКО над Saparbek Safarov в UFC Fight Night 102 миналия месец. Боецът редува загуби и победи през последните си пет срещи, така че евентуална победа над доказал се ветеран и бивш шампион като Rua би било голям успех за Gian.

А ако "Shogun" успее да запише победа, то това ще е първата му серия от три поредни победи откакто беше в славните си дни в PRIDE FC.

UFC Fight Night 107 ще включва като главен двубой срещата в средната категория между Vitor Belfort и Kelvin Gastelum, както и Edson Barboza срещу Beneil Dariush в леката категория.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес