Зареждане

Shevchenko и нейният треньор - в средата на престрелка в Перу

Shevchenko и нейният треньор - в средата на престрелка в Перу
Публикувано на: Май 31, 2016 в 09:29 ч
 
 Гладиаторката в категория петел на UFC Valentina Shevchenko и нейният треньор вечеряли в ресторанта, когато бил щурмуван.
 
Изглежда просто били в неправилното време на неправилното място - треньорът ѝ е ранен и откаран в болница, Shevchenko се е разминала без наранявания.
 
 
Трима мъже щурмували заведението, като отмъкнали около 1 486 щатски долара от касата, както и телефони, портфейли и други ценности от клиентите. Обирджиите посягали на всеки, който се съпротивлявал, като сцепили главите на трима клиенти.
 
Цялата случка е заснета от охранителните камери. Вижда се как Shevchenko се засилва към треньора си след като престрелката приключва.
 
Когато крадците напускали заведението, Fedotov, който имал пистолет, започнал да стреля по тях, като така инициирал и престрелката. Според свидетели, повече от 15 изстреля били ортправени. Един от обирджиите умрял пред ресторанта, като другите двама успели да се измъкнат с мотор. Двама клиенти били ранени. Natalie Fiorella Vera Marcos вече е в безопасност и куршумът е изваден от тялото ѝ. Fedotov, който бил прострелян в корема, все още е в болница.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес