Зареждане

Съперникът на Багата се закани: Ще има бомби!

Съперникът на Багата се закани: Ще има бомби!
Публикувано на: Март 18, 2017 в 19:09 ч

Съперникът на Благой Иванов в предстоящия мач за световната титла на World Series of Fighting Шон Джордан призна, че боят с Багата е много важен за неговата кариера, съобщава Gong.bg.
 
"Ще бъде забавен мач. Ще има бомби. За феновете е забавно, затова идват да гледат. Знаят, че ще се удряме. Ще отправяме удари, ще се раняваме, това е част от спорта, това го прави вълнуващ. Опитвам се да победя, това е най-важното", сподели 32-годишният американец.

Това е огромно лично постижение, когато влизаш в спорта, искаш да си най-добрият. Да съм шампион е огромно нещо за мен.

Просто обичам да се бия. Това е огромен мач за кариерата ми, но е просто един мач. След това или ще празнувам, или няма."

Джордан разкри, че е имал възможността да се запознае отблизо с играта на Багата:
 

"Тренирали сме в една зала, но това няма значение. Плащат ни да се бием и ние правим това."

В един момент ще си долу, ще си уморен, но трябва да се изправиш и да продължиш. Това е манталитет от футбола. Там имаме повече време и помощ, но тук трябва да се изправиш и да бъдеш по-силен.

Треньорът ми гледа записи на съперника ми и насочва тренировките ми спрямо тях. Тренирам за тях, но тренирам затова, което аз ще правя. Няма да играя по тяхната игра, искам да играем по моя начин. Ако ще ме победиш, ще ме победиш в това, което аз правя", допълни Джордан.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес