Зареждане

Ryan Bader разкри защо е сменил UFC с Bellator

Ryan Bader разкри защо е сменил UFC с Bellator
Публикувано на: Март 23, 2017 в 14:00 ч
 
Ryan Bader се превърна в поредният боец, който реши да смени UFC с Bellator. “Darth” подписа дългогодишен контракт с веригата.


Bader сподели, че мотивите му за това решение не са продиктувани изцяло от парите. Той смята, че така би получил възможности, които никога не е получил в UFC. Като например - да бъде шампион.

“Вече чувствах, че няма какво повече да доказвам в UFC. Исках да получа възможности. Не става дума просто за парите. Казах си, “какъв е планът ми?” Когато се срещнах със Scott Coker, той ми разказа за плана, който следват в Bellator. Това беше готино.”

Много бойци не са доволни от начина, по който се определят претендентите за титла разв UFC. Ryan Bader така и не получи шанс да се бие за пояса, макар и да бе в серия от пет поредни успеха.

“Ако погледнете каква е атмосферата в UFC в момента, кой получава шансове за титлата - това е малко различно. Те ме пренебрегваха постоянно. Не бях изненадан да видя, че от UFC дори не се опитаха да изравнят офертата си към мен с тази на Bellator. Не съм и очаквал много от тях.”

“Когато спечеля титлата в Bellator, това ще бъде оценка за всичката ми работа досега. Мнозина ще кажат, че това все пак не е UFC. Но там така и не получих възможности.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес