Зареждане

'Rumble' Johnson: Уважавам Daniel Cormier, но той ще го отнесе

'Rumble' Johnson: Уважавам Daniel Cormier, но той ще го отнесе
Публикувано на: Февруари 2, 2017 в 16:00 ч
 
Daniel Cormier и Anthony Johnson излизат един срещу друг на UFC 210, а “Rumble” сподели очакванията си за срещата.


Johnson ще опита да отмъсти на “DC” за поражението, което той допусна от настоящия шампион в полутежка категория през 2015 година.

Той призна, че е минало доста време, преди да изгледа първия си двубой със Cormier, но по-важното е, че той е успял да види грешките си в него.

“Минаха шест месеца, преди най-накрая да гледам срещата. Изведнъж се събудих в 2 сутринта и реших, че трябва да гледам мача. Исках да видя какви грешки съм допуснал. Казах си - “окей, това са сериозни грешки, но не са нещо, което не може да бъде коригирано”.

“Никой не иска да гледа как губи. Имах странно чувство в стомаха, защото, както казах, не се представих на върха на възможностите си. Мисля, че това ме отврати най-много. Следващият път всичко ще приключи различно”.

“Аз и “DC” сме професионалисти. Знаем как да контролираме емоциите си и да проявяваме уважение един към друг. Няма смисъл да се нападаме и да изглеждаме глупаво. Определено изпитваме респект един към друг, но когато дойде 8 април, някой ще го отнесе. Той знае какво предстои”, закани се “Rumble”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес