Зареждане

Ronda Rousey защити 'страхотната' сделка с Reebok

Ronda Rousey защити 'страхотната' сделка с Reebok
Публикувано на: Юли 7, 2015 в 07:54 ч

Партньорството между Reebok и UFC бе белязано с доста противоречиви мнения от страна на бойците на организацията. След многото обещания, когато детайлите около сделката станаха ясни, голяма част от бойците останаха недоволни и изразиха негативно мнение за новите правила за заплащане.

Шампионката Ronda Rousey обаче остава положително настроена от случващото се.
 
"Искаше ми се тази сделка да беше станала още в началото на кариерата ми, тъй като така нямаше да се ангажирам с търсенето си на спонсор."

Бойци като Brendan Schaub и Miesha Tate споделиха, че в действителност ще губят пари от тази сделка. Michael Bisping пък се радва да види голяма част от малките и несериозни спонсори извън UFC. Rousey също е имала лош опит със спонсори, които не са и плащали.
 
"Когато защитавах титлата си за пръв път срещу Sara Kaufman в Strikeforce, носих дрехи на Trauma MMA и ми бяха обещани само 800 долара. Въпреки това те ме изиграха. Не ми платиха и какво можех да направя? Мислите ли, че атлетите имат свободни пари, които да отделят за съд? Не.

И след тази случка повече не съм работила със марка за облекла, защото не вярвам на никого. Сега се радвам, че мога да работя с хора, на които вярвам."

Rousey е на мнение, че с новата схема на бонуси, бойците ще правят повече пари в Октагона.
 
"Мисля, че сделката е страхотна, защото бойците ще правят повече пари, а отделно могат да рекламират и други неща. Хубаво е да знаеш, че си защитен и че всеки цент от сделката с Reebok отива за бойците. UFC не прибират нищо за тях."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес