Зареждане

Ronda Rousey с първо изявление след загубата

Ronda Rousey с първо изявление след загубата
Публикувано на: Януари 2, 2017 в 10:29 ч
 
Завръщането на Ronda Rousey в Октагона ни най-малко не премина по план за нея, след като тя бе тотално надиграна и доминирана от шампионката Amanda Nunes на UFC 207.


Rousey бе отказана за по-малко от една минута в клетката, превръщайки се в жертва на безпощадния страйкинг на “Leoa”. За Ronda това е второ поредно тежко поражение, след като в края на миналата година тя бе нокаутирана и от Holly Holm, губейки титлата си.

И ако тогава Rousey не се оттегли от спорта, сега много хора очакват тя да го направи. Самата Ronda разпространи кратко изявление след сблъсъка, посочвайки, че тепърва ще премисли случилото се и ще вземе решение относно бъдещето си.

“Искам да благодаря на всичките си фенове, които са с мен не само в най-добрите ми моменти, но и в най-лошите. Думите не могат да опишат колко много означава за мен вашата любов и подкрепа”.

“Да се завърна не просто към спорта, но и към победите, бе моят фокус през изминалата година. Понякога, обаче, дори и когато се подготвяш и даваш всичко от себе си, и искаш нещо толкова много, нещата не се получават, както си ги планирал. Гордея се, виждайки колко далеч е стигнала тази дивизия и поздравявам всички жени, които направиха това възможно, включително и Amanda.”

“Сега имам нужда от време, за да осмисля случилото се и да помисля за бъдещето. Благодаря ви, че вярвате в мен и ме разбирате”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес