Зареждане

'Rampage' Jackson: Съжалявам, че станах ММА боец

'Rampage' Jackson: Съжалявам, че станах ММА боец
Публикувано на: Март 28, 2017 в 10:11 ч
 
Quinton “Rampage” Jackson е една истинска легенда в света на ММА, но това не му попречи да направи любопитно изявление, а именно - че съжалява най-вече за това, че е станал боец.


Jackson е бивш шампион на UFC в полутежка категория, като в момента той се готви за втория си двубой с Muhammed “King Mo” Lawal този петък.

Ето какво заяви той:

“Ако трябва да съм честен, най-голямото ми съжаление е, че започнах с този спорт. Мисля, че можех да живея различен живот, ако бях останал у дома в Мемфис и бях започнал работа в семейния бизнес. Щях да съм по-близо до семейството си и щях да остарея с тях, вместо да живея в Калифорния, докато семейството ми е далеч. Малката ми сестра вече е голяма, а когато напуснах дома ни, тя бе само на 8. Тогава мечтата ми бе да си тръгна и да стана боец. Но сега, гледайки назад, ми се иска да си бях останал у дома със семейството”.

“Успях да си спечеля много фенове и да направя много пари, но чувствам, че загубих семейството си. Не ги виждам често, не ги и познавам добре. Родителите ми остаряват, а аз живея далеч от тях. Сега имам собствено семейство - деца и т.н., но ми липсват братовчедите ми, родителите ми, сестрите и братята ми.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес