Зареждане

Проблемите на Alexander Gustafsson са сериозни

Проблемите на Alexander Gustafsson са сериозни
Публикувано на: Октомври 21, 2016 в 09:34 ч
 
Alexander Gustafsson отново бе споходен от уникален малшанс, ставайки ясно, че шведският боец от UFC го очаква нов “неопределен” период извън Октагона.


Скандинавецът трябваше да се оттегли поради контузия от двубоя си с Antonio Rodrigo Nogueira на UFC Fight Night 100, а сега стана ясно, че неговият проблем може да се окаже доста по-сериозен.

Съобщава се, че Alexander Gustafsson страда от хронична контузия в гърба, която го измъчва в три от последните четири години. Това бе потвърдено и от неговия мениджър Tomas Ghassemi.

“Болката идва и си отива когато пожелае. Когато болките започнат да се разпростират и в краката му, тогава той знае, че това ще афектира и върху тренировките му. Така стана и в този случай.”

“Alexander се намираше в страхотна форма, но когато болката се “запали” и премина в двата му крака, ние нямаше как да не отложим срещата. Ако се опиташ да игнорираш това и загубиш, то след няма как да се оправдаваш с това. По-добре да се справим с проблема сега.”

На 3 септември “The Mauler” осъществи завръщане в UFC след едногодишна пауза, постигайки успех над Jan Błachowicz. Преди това той регистрира две поредни поражения срещу Daniel Cormier и Anthony Johnson..

Неговото място срещу Antonio Nogueira на UFC Fight Night 100 ще бъде взето от Ryan Bader.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес