Зареждане

Overeem: Arlovski не ми е приятел

Overeem: Arlovski не ми е приятел
Публикувано на: Май 6, 2016 в 10:37 ч
 
 Двамата са прекарвали значително време заедно в залата в Ню Мексико, а сега ще се бият в главното събитие на UFC Rotterdam този уикенд.
 
Срещата бива определяна като битка между съотборници, но Overeem ясно отбелязва, че не намира Arlovski за приятел, а съотборник е разтегливо понятие що се отнася до тях двамата.
 
"Всичко е много просто - Lorenzo Fertitta ми писа дали искам да оглавявам първото събитие на UFC в Холандия и с кого искам да се бия, като мога да избирам от Andrei Arlovski и Cain Velasquez, но понеже вторият бил контузен, най-вероятно ще трябвало да се изправя срещу Andrei.
 
Отговорих му, че съм съгласен, тъй като с Andrei сме съотборници, но не сме чак приятели. Дори едва тренираме заедно, така че битката ще си бъде жестока."
 
Arlovski неколкократно заяви също, че не приема Overeem като приятел, нито пък като партньор в тренировките, въпреки че и двамата тренират под един покрив. Overeem потвърждава, но и пояснява, че няма нищо лично срещу бившия шампион в тежка категория нa UFC.
 
Битката беше предложена и приета - нищо повече, нищо по-малко.
 
"Не го познавам много добре. Знам, че е емоционален, но нищо повече. Тренирали сме няколко пъти заедно, но просто не е моят човек. Не го мразя, не сме врагове... просто не тренираме заедно."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес