Зареждане

Отборът на 'Jacae' определи Bisping като 'бедствие' за средната категория

Отборът на 'Jacae' определи Bisping като 'бедствие' за средната категория
Публикувано на: Март 4, 2017 в 13:40 ч

След като бе обявено, че Michael Bisping ще защитава титлата си в средната категория срещу бившия шампион в полусредната категория, Georges St. Pierre, това публикува вълна от смесени чувства.

Това, което бе счетено за комплимент от страна на мениджърите на Ronaldo Souza - които класифицираха "The Count" като крал на категорията, след като получи двубой с голям хонорар, всъщност е било сарказъм.
 
"Грешно сте го разтълкували," каза мениджърът на 'Jacare', Gilberto Faria. "Това беше сарказъм. Bisping бе обявен за крал от UFC и като такъв той може да си избира с кого да се бие. В никкаъв случай не сме му направили комплимент. За нас Bisping е бедствие за среднната категория и ще загуби веднага, щом се изправи срещу някой от топ 7."

В действителност първата защита на Bisping бе срещу Dan Henderson в UFC 204 през октомври, когато англичанинът поиска да направи реванш с "Hendo", след като загуби битката с него в UFC 100 с жесток нокат.

Интересно е също да се отбележи, че Bisping получи и двубой с Georges St. Pierre малко след като "The Count" обяви желанието си да се бие във скъпо-платени срещи, казвайки че би искал да се изправи срещу GSP вместо срещу претендента за титлата, Yoel Romero.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес