Зареждане

Очи в очи: Joanna Jedrzejczyk и Karolina Kowalkiewicz

Очи в очи: Joanna Jedrzejczyk и Karolina Kowalkiewicz
Публикувано на: Септември 28, 2016 в 12:00 ч
 
Двете големи гордости на Полша в женския ММА Joanna Jedrzejczyk и Karolina Kowalkiewicz се изправят една срещу друга на UFC 205 в Ню Йорк, където Joanna ще защитава своята титла срещу сънародничката си.


На първата пресконференция преди събитието, двете полякини застанаха очи в очи, като те продължително време не отлепиха поглед една от друга. Напрежението в залата определено можеше да се усети. Те отговориха и на въпросите на медиите, свързани с участието им в голямата вечер.

“Наистина исках да бъда в тази файт карта”, заяви Joanna, продължавайки: “Няколко пъти молих Dana за това, като най-накрая съм тук. Радвам се, че ще се бия с Karolina в Ню Йорк. В Ню Йорк има голяма полска общност, като искам да посветя двубоя на всички тях. Този мач бе предвиден да се състои в Полша, но сега ще го направим в Ню Йорк. Аз сама поисках да се бия с Karolina. Жените от Полша управляват света!”

Karolina Kowalkiewicz си спечели правото да срещне шампионката в дивизията, побеждавайки Rose Namajunas на UFC 201, като сега тя ще има възможността да прибере вкъщи и шампионския пояс. Любопитното е, че и двете дами все още са непобедени в своята ММА кариера, което означава, че една от тях ще запише първо поражение в актива си.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес