Зареждане

Няма жена на планетата, която да победи Cris Cyborg

Няма жена на планетата, която да победи Cris Cyborg
Публикувано на: Септември 26, 2016 в 16:00 ч
 
Деветкратната световна шампионка по джиу-джицу и настоящ ММА боец Gabi Garcia разкри интересни подробности от времето, когато е провеждала спаринг сесии с легендата Cris Cyborg.


Garcia сподели, че когато се е преместила в Калифорния, за да работи върху своя страйкинг, тя е получила уникалния шанс да тренира с може би най-добрата жена-боец на планетата в настоящия момент.

“Вече бях голям нейн фен, още преди да реша да се захвана с ММА. Когато пристигнах в САЩ, Cris ме повика и ме представи пред треньора си. След това тренирахме заедно. Тя правеше спаринги с бойци от нейната категория, разбира се, както и аз с такива от моята. Понякога обаче тренираме заедно. Тя е нереална. Тя е просто чудовище.”

“Когато отправя джаб и човекът срещу мен отговори, обикновено получавам силен удар. Когато отправя джаб към Cris, тя отговаря с джаб, два ъперкъта и ритник. Тя удря също толкова силно, колкото и един мъж. Ако успея да я ударя два пъти, тя ми отвръща с десет. Дори не успявам да видя, откъде точно идват те. Тя е много бърза. Удря те пет пъти, а последният просто те сваля на пода.”

“Няма жена в света, която да може да я победи. Тя е най-добрата на планетата”.

През уикенда Cris Cyborg постигна нова победа в UFC, отказвайки с нокаут шведката Lina Lansberg, докато докато Gabi Garcia постигна успех над Destanie Yarbrough в събитие на Rizin.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес