Зареждане

Nurmagomedov предложи да научи McGregor на уважение към UFC

Nurmagomedov предложи да научи McGregor на уважение към UFC
Публикувано на: Февруари 11, 2017 в 09:08 ч

Khabib Nurmagomedov, който ще се изправи срещу Tony Ferguson в UFC 209 на 4 март за временната титла в леката категория, сипва доста критика на настоящия шампион Conor McGregor. Непобедения руснак използва всяка възможност, за да предизвика ирландеца, включително и при вчерашното си интервю.
 
"Мисля, че имам 20 пъти повече фенове от Conor. Смятам, че UFC трябва да реагират, защото този страхливец не е лоялен. Ако си спомняте още при първия си двубой в UFC той ги молеше да му платят 50 хиляди долара. Беше си поискал от Dana да му плати толкова. И UFC го направиха. Ако той не се беше бил в UFC, как щеше да постигне всичко това?

А сега говори, че може и без тях да направи кариера в бокса. За мен това е неуважение към UFC."

Nurmagomedov говори за скорошните планове на McGregor, които включват собствена промоутърска компания и касов двубой с Floyd Mayweather на боксовия ринг. Президентът на UFC, Dana White оцени скорошните ходове на ирландеца като "епичен провал", но "The Eagle" предложи услугите си, да постави McGregor на място.
 
"Искам да кажа на UFC, че мога да им помогна. Мога да го науча на малко смирение, защото помня как молеше за 50 000 долара. Сега тръби, че може да направи двубой с Mayweather без участието на UFC. Не се интересувам от моя PR, защото в Дагестан и Русия започвам дори да се притеснявам колко популярен ставам - никога не съм изпитвал такова напрежение преди. И затова не мисля за тези неща.

Но защо да не укротим малко този тип? Ще го смачкам, ако UFC пожелаят."

Ако Nurmagomedov успее да победи "El Cucuy" в UFC 209, обединяването на титлата с McGregor изглежда съвсем реалистично по-късно тази година, освен ако ирландецът не пожелае да отсъства още по-дълго и действително да излезе срещу Mayweather. Във всички случаи руснакът има още един боец от леката категория, когото трябва да победи, преди да паркира ЗИЛ-а си пред вратата на McGregor.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес