Зареждане

Ngannou: Ще докажа на всички, че съм по-добър от Arlovski

Ngannou: Ще докажа на всички, че съм по-добър от Arlovski
Публикувано на: Януари 19, 2017 в 09:05 ч
 
Боецът от тежка категория на UFC Francis Ngannou ще опита да продължи прогреса си в дивизията, изправяйки се срещу ветерана Andrei Arlovski на UFC on FOX 23 на 28 януари.


Ngannou заяви, че срещу Arlovski той ще опита да затвърди доброто си представяне в UFC и да докаже, че е един от най-перспективните бойци в категорията. В момента той е с четири победи от четири двубоя в компанията.

“Искам хората да се уверят, че съм страхотен боец. А за да бъдеш страхотен боец, трябва и самият ти да се биеш с такива. Трябва да се биеш с бойци, които хората познават и които имат добра репутация. След двубоя ми с Hamilton чувствам, че имам нужда от Топ 10, за да гледат на мен като на голям боец. Предизвикателствата в моя живот стартираха още от раждането ми. Никога не е било лесно. Ще докажа на хората и феновете, че съм по-добър от Arlovski”.

И докато Francis Ngannou е с актив 4-0 в UFC, Andrei Arlovski е в неприятна серия от три поредни загуби, като и в трите случая той не успя да завърши мачовете си. За последно той претърпя поражение от Josh Barnett. В случай, че той допусне нова загуба, не е изключено Arlovski да изхвърчи от UFC.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес