Зареждане

Ненормалната тренировка на Conor McGregor за коремни мускули

Ненормалната тренировка на Conor McGregor за коремни мускули
Публикувано на: Януари 15, 2017 в 16:00 ч

Шампионът в леката категория на UFC, Conor McGregor е известен освен с всичко друго и с отличната си издръжливост. Когато се състезаваше в категория перо, ирландецът стана известен с израза "Тези бойци в категория перо, те удрят като тези от категория муха. Затова е приятно да съм тук, да ги унищожавам и да унищожа цялата категория."

Единствения момент, в който на McGregor му беше трудно бе при срещата му с Nate Diaz, която обаче се проведе почти две категории нагоре. Двамата два пъти се биха на 77 кг, като McGregor загуби първата среща, но спечели втората със съдийско решение.

Но дори и на 77 кг трудностите за McGregor не идваха толкова от опонента му, колкото от това, че му липсваше издръжливост при това тегло.

В UFC 205 McGregor се би за титлата в леката категория на 70 кг срещу Eddie Alvarez. Всички очаквахме със затаен дъх дали Alvarez може да оцелее от тежките и точни удари на McGregor, както и дали ще успее да генерира достатъчно сила, за да зашемети ирландската звезда.

Alvarez несъмнено има сила в ръцете си и успя да нанесе няколко здрави удара по време на битката, но не успя да изпълни задачата си и падна във втория рунд.

Следната тренировка на пресата е от отворените тренировки преди UFC 205. Тя е с цел тялото да свикне с ударите. McGregor прави коремни преси, а след това стяга коремните си мускули, докато треньорът му Owen Roddy ги удря, докато McGregor издиша, а след това се обръща за стречинг. Така тренира един от най-издръжливите бойци в играта.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес