Зареждане

Nate Diaz за Alvarez и McGregor: Две малки кучки

Nate Diaz за Alvarez и McGregor: Две малки кучки
Публикувано на: Септември 28, 2016 в 09:30 ч
 
 Nate Diaz ясно заяви, че не се интересува кой знае колко от двубоя между Conor McGregor и Eddie Alvarez на UFC 205 през ноември.


По време на пресконференцията преди събитието, Diaz публикува в Туитър, пишейки: “Моите малки кучки се бият за позицията на №2”, добавяйки хаштаг #industrypunks, добавяйки в последствие: “Фалшиви ши*аняци”.

Diaz говори и пред Ariel Helwani, допълнително споделяйки мнението си за двубоя в Ню Йорк.

“Майната им и на двамата. Знаете, че тези малки кучки ги е страх да се бият с мен. Заради това и се бият един с друг. И кажете на Dana да се махне от топките на Conor. Напуснах стаята си за този мач на 80 килограма, а когато се бих, вероятно съм бил 78. Спри да казваш на хората, че съм бил чудовище, само за да направиш така, че той да изглежда добре. През цялата си кариера съм бил боец от лека категория.”

Diaz добави, че Alvarez не е имал желание да се бие с него, докато той не е постигнал победата си над Conor McGregor на UFC 196.

“Eddie каза, че аз съм следващият след Gilbert. Тогава аз му казах в лобито, че е кучка, а той на няколко пъти отказа мачз, докато аз не победих Conor. След това той се обаждаше всеки ден, за да иска мач. Кучка. Какви бойци изобщо са тези момчета?”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес