Зареждане

Miocic бесен на UFC - Overeem взел повече пари от него

Miocic бесен на UFC - Overeem взел повече пари от него
Публикувано на: Януари 17, 2017 в 18:00 ч
 
Stipe Miocic е човек, който рядко говори, но когато го прави, шампионът в тежка категория на UFC винаги има да каже нещо важно.


Сега Miocic изрази своето несъгласие с компанията, след като разбра, че той е получил по-малък хонорар от претендента Alistair Overeem при защитата на титлата си на UFC 203.

Stipe нокаутира Overeem в своя роден град Кливланд и запази пояса си, а след това с изненада откри, че е получил по-малко пари от холандския боец.

“Това е просто ужасно. Нещата определено трябва да се променят. Нещо трябва да се промени. Това не е справедливо”, коментира Miocic.

Според цифрите, обявени от Атлетическата комисия на Охайо, Overeem е получил 800 000 долара за участието си в срещата, докато за Miocic са били отредени 600 000.

“Почувствах се малко прецакан. Опитвам се правя всичко както трябва и да работя с тях, а те така и не ми предложиха добра сделка. Това си е моя вина, но и те бяха наясно какво точно правят. Те приеха моята доброта за слабост. Казаха ми, че това е най-добрата сделка, която могат да ми предложат, а се оказа, че това не е така”, добави Miocic.

Попитан как са отговорили от UFC на претенциите му, шампионът разкри:

“Бла, бла, бла, бла. Просто си намериха някакви извинения, като например - “това е договорът, който си подписал”. Те направиха пари в моя роден град, а в същото време дадоха повече кинти на претендента, който никога не е печелил титла в UFC? Това бе като шамар в лицето ми”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес