Зареждане

Michael Chiesa: Conor няма да завърши годината като шампион

Michael Chiesa: Conor няма да завърши годината като шампион
Публикувано на: Януари 18, 2017 в 12:00 ч
 
Conor McGregor няма да завърши годината като шампион в лека категория на UFC. Това поне сподели боецът от същата дивизия Michael Chiesa.


Той е на мнение, че “The Notorious” би имал много проблеми срещу Khabib Nurmagomedov или Tony Ferguson, както и срещу самия него, ако те някога се срещнат.

“Зная, че той е добър. Трябва да признаем, че този тип умее да се бие. Но трябва да погледнете към момчетата, които се изкачват нагоре в тази категория. Tony Ferguson и Khabib - той ще трябва да се бие с победителя от този двубой. Имам предвид, пич - ти си добър, но ще излезнеш срещу човек, който е 24-0 и е многократен световен шампион по самбо. Или срещу човек, който ще бъде в серия от десет поредни победи. Conor е добър, но наистина не мисля, че той действително е боец от лека категория. Не смятам и че той ще завърши годината като шампион. А ако сложите и мен в сметките, аз също ще го сваля на земята и ще го победя. Аз съм огромен като размери. Голям съм колкото Nate Diaz или може би по-голям от него. А всички знаем колко проблеми имаше той срещу Nate”.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес