Зареждане

McGregor: За малко да се откажа от ММА преди две години

McGregor: За малко да се откажа от ММА преди две години
Публикувано на: Март 30, 2015 в 05:00 ч

Преди малко повече от две години, Conor McGregor е бил известен боец в местна английска лига и много далеч от UFC. Сега той няма загуба в UFC и е пред прага на един от най-големите двубои в историята на организацията.
 
"Има много възходи и падения в бойната игра. Има много от тези разговори, когато хем искаш да направиш нещо, хем не искаш."

McGregor сподели, че е решил да се отдаде напълно на ММА малко след като е стигнал най-ниската си точка в кариерата.
 
"Това стана когато подписах с UFC."

Тогава McGregor е едва 24-годишен, имал е статистика 12-2, както и няколко европейски титли. Въпреки това той не е правил достатъчно пари. Когато негов приятел и боец му казва, че повече не може да се състезава заради множеството травми от двубоите, идва момент за ирландеца, в който той прави преценка на нещата.
 
"Извън UFC финансовата част на ММА не е много приятна.

Затова не бях сигурен какво да правя. Мой дългогодишен съотборник ми каза, че повече не може да се бие, заради множеството поети удари в Октагона. Затова започнах да си мисля... От UFC не ми се бяха обадили, въпреки че имах две титли. Започнах да си мисля, че това не е онова, което искам. Може би ММА не е за мен. Моят приятел така и не получи възможността си да блесне, докато можеше да се бие. Тогава спрях да тренирам. Не ходих в залата три или четири седмици, което е... Никога не съм отсъствал от залата толкова дълго време."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес