Зареждане

McGregor се похвали: Ще заработя 40 милиона за една година

McGregor се похвали: Ще заработя 40 милиона за една година
Публикувано на: Септември 29, 2016 в 09:13 ч
 
На всички нас е ясно, че Conor McGregor е не само един от най-успешните бойци в UFC за настоящия момент, но и отличен бизнесмен. Откакто той е част от най-престижната ММА компания на планетата, ирландецът успя да счупи не малко финансови рекорди, значително увеличавайки своето състояние.


През месец март той се превърна в първият боец в UFC досега, успял да достигне сумата от 1 милион долара под формата на хонорар. И макар и скоро след това постижението му да бе подобрено от Brock Lesnar, Conor бързо успя да си върне лидерската палка с хонорар от 3 милиона долара за втория му двубой с Nate Diaz. Тези цифри не разкриват и пълните суми, които той прибира за един свой двубой, имайки предвид, че финансови постъпления за него следват и по други канали, включително и процент от pay-per-view продажбите.

А когато репортер попита McGregor, колко пари е успял да заработи през тази година, “Mystic Mac” с нескрита гордост отвърна, че до края на годината той ще е успял да заработи 40 милиона долара.

“Мисля, че до края на 2016 година ще наближа 40 милиона. Това е една добра година за мен. Eddie Alvarez е голям късметлия да бъде в позицията, в която е в момента. Той разбира това. Това е и причината той да приеме този мач, имайки предвид колко му е било платено за последния му двубой. Това казва всичко. Той е разорен и отчаяно иска да успее. “McGregor това, McGregor онова”. Чували сме го и преди. Той е просто още един разорен некадърник, който не може да си плаща сметките. Това е всичко.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес