Зареждане

McGregor: Новият ми двубой с Jose Aldo трябваше да бъде през 2016 г.

McGregor: Новият ми двубой с Jose Aldo трябваше да бъде през 2016 г.
Публикувано на: Ноември 25, 2015 в 06:31 ч

Първоначално Jose Aldo и Conor McGregor трябваше да се изправят един срещу друг през юли, но поради контузия Aldo се оттегли от него. Така че ни се наложи да изчакаме още няколко месеца, преди двамата бойци да се изправят един срещу друг. Но според временния шампион McGregor, двубоят е бил насрочен само няколко месеца след последния му двубой.

Ирландецът сподели мнението си за предстоящия двубой пред местната телевизия, след като се разбра, че голяма част от неговите съграждани не са съгласни да пътуват до САЩ малко преди Коледа.

"Лично разговарях с UFC. Обясних им, че се бих през юли и спасих цялото състезание. С моята поява те изкараха $20 милиона от продукцията, $7 милиона от продадени билети и близо $40 милиона от платените канали. Сами пресметнете, ако и аз се бях покрил, колко пари щяха да загубят.

Много хора бяха запазили предварително самолетни билети, хотели и закупили вече пропуски за състезанието. Можех и аз да се оттегля през юни, и да чакам новият двубой с Aldo. Но не го направих. Сбих се, привлякох много хора и UFC бяха изключително доволни. А сега ме накараха да се бия през декември. Не е справедливо.

Опитах се да им обясня, че новият двубой е прекалено близо до предходния.

За мен нещата ще започнат много по-рано: започваме да сваляме килограмите една седмица по-рано, всичките медийни простотии, на които трябва да отида започват две седмици преди битката. Трябва да платя на целия ми щаб за този престой в САЩ.

Преди 4-ри месеца го направих без да кажа нищо и сега ще го направя, но просто не е справедливо. Ако беше само да сбия на 12-ти декември и след това да си тръгна - няма проблем. Но сега трябва да направя една камара глупости преди това.

Но има и още.

Попитах ги дали не е рано и за Aldo? Защото да се биеш толкова скоро след контузия на ребрата не е много логично. Да правиш отново тренировъчен лагер с недоизлекувана травма е голяма тъпотия. И вероятността да се повтори случаят от юни и сега през декември е голям.

Все пак остава твърде малко време. Може би всичко този път ще се случи. Надявам се той да се появи. Но ще видим.

От много време чакам този двубой. Готов съм да убия този човек, готов съм да обединя коланите. Искам да бъда безспорният господар на тази категория, а след това ще видим. Jose дори в момента се води номер 1 в "pound-for-pound" категорията. Ще видим след двубоят с мен дали все още ще е така.".

Jose Aldo и Conor McGregor ще се изправят един срещу друг на 12 декември в Лас Вегас, Невада.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес