Зареждане

McGregor коментира какво се е объркало при двубоя му с Diaz

McGregor коментира какво се е объркало при двубоя му с Diaz
Публикувано на: Юни 27, 2016 в 09:08 ч
 
Conor McGregor за пореден път коментира първия си мач с Nate Diaz на UFC 196 и допуснатата от него първа загуба в UFC до момента. Тогава ирландецът бе принуден да се предаде във втори рунд от своя съперник.


Тогава McGregor трябваше да се бие с Rafael dos Anjos за титлата в лека категория, но RDA се оттегли поради контузия. Стигна се до вариант за бой с Nate Diaz, а McGregor прие мачът да се състои в полусредната дивизия. Нещо, което и принуди ирландеца да се храни повече, за да стигне нужното тегло.

“Тялото ми почти изпадна в шок, защото се хранех с всичко, което ми попадне пред очите. Тогава действах така, сякаш не трябва да достигна определено тегло, а просто мога да тренирам цял ден. Тренирахме по 6-8 часа на ден в седмицата на мача, включително на гимнастически халки. Сега осъзнавам, че това не е било добра идея. Бях малко тежък около кръста, бях прекалил с тренировките и диетата ми не беше добра. Но както и треньорът ми винаги казва - или побеждаваме, или се учим. Аз научих добър урок и сега съм напълно фокусиран. Стриктен съм с храненето и мисля само за боя. Не се занимавам с халки толкова много и определено няма да го правя в седмицата на мача”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес