Зареждане

Max Holloway със съобщение към Jose Aldo: Стига си ми бягал

Max Holloway със съобщение към Jose Aldo: Стига си ми бягал
Публикувано на: Декември 18, 2016 в 09:07 ч

Временният шампион в категория перо на UFC, Max Holloway има доста успешна кариера в последните две години. След като загуби от Conor McGregor със съдийско решение още при втория двубой на ирландеца в UFC, Holloway се върна обратно при победителите, записвайки 10 поредни успеха, като последният над Anthony Pettis му спечели титлата.

Сега двубой с шампиона Jose Aldo изглежда неизбежен. Гледната точка на Holloway е, че Aldo трябва да спре да тича след McGregor и да се бие в Октагона с него.
 
"В края на краищата ние ще се срещнем в клетката. ХОрата ме питат дали знам за нещята, които той говори за мен, но аз не ги разбирам. Всички мои опоненти не са впечатлени от мен и ме считат за поредния боец, докато не се изправят очи в очи с мен. Когато разберат, че съм голяма хапка за тях, вече е късно.

Казвам ви да превключите канала и да се качите на влака. Местата му се пълнят бързо. Време е хората да престанат да пропускат мои битки. Всеки път ще им го показвам, докато разберат, че аз съм най-опасния човек на Земята.

UFC вече се опитват да уредят тази битка. Ние трябваше да се бием в UFC 205 и UFC 206, но Jose се опитва да си избере по-лесен противник. Казал е, че иска да се бие с някой по-известен боец, което реално значи по-лек двубой, но аз съм неговия опонент. Той може да си говори каквото иска, но аз искам да се срещнем в клетката.

Рано или късно ще се срещнем и тогава той ще разбере какъв съм."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес