Зареждане

Mark Hunt за UFC: Майната ви, ши*аняци, съдете ме за това

Mark Hunt за UFC: Майната ви, ши*аняци, съдете ме за това
Публикувано на: Юли 26, 2016 в 09:19 ч
 
Mark Hunt за пореден път не спести нищо на UFC, откакто той участва в двубой срещу взелия забранени стимуланти Brock Lesnar на UFC 200.


Тогава Hunt претърпя поражение от “The Beast”, но в последствие се оказа, че Lesnar не е бил “чист” в двубоя им, давайки две положителни допинг проби. В резултат на това, Hunt поиска първо половината, а след това и целия хонорар на кечиста, като дори започна да говори и за създаване на асоциация на бойците, която да защитава правата им.

В скорошно интервю Mark Hunt отново изригна против UFC, заявявайки:

“Не искам да бъда част от тази компания, докато те не направят нещо по този въпрос. Трябва да се направи нещо относно маменето. Изглежда така, сякаш всички взимат. Един е хванат, после и друг, а те не правят нищо по въпроса. Хората казват, че това вреди на бзинеса, и аз го разбирам, но ако вие ще правите това измамнически спорт, тогава нека всички да взимаме. Нека всички да мамим, да си набиваме игли в задниците и да видим кой ще е първият, който ще умре. Имам предвид, че всичко това е нелепо. Трябваха години, за да се направи нещо по отношение на тази мамеща отрепка Armstrong. Колко време ще е нужно, за да се направи нещо и в този спорт? Докато някой не умре? Нека се повдигнат някакви обвинения срещу тези измамници”.

“Искам да бъда част от компания, която казва “не искаме вие да мамите”. Иначе всяка маймуна ще може да го прави. Както казах, ако трябва да ги съдим, тогава майната им, нека ги съдим. Ши*ани отрепки. Проблемът е там, че всички искат да станат част от UFC. Майната им на UFC, вие не ставате за нищо. Вие ши*аняци не се грижите за никого. Просто казвате “ето виж, бий се с тоя скапаняк тук. Ще оставим този бял боклук да си забие игла в задника, да измами всички и да си прибере кинтите в банката. Нека му дадем милиони долари и да не се тревожим за него." Знаете ли какво? Майната му на това и майната й на тази ши*ана компания. Можете да ме съдите за това, скапаняци”.

Според информации в пресата, от UFC вече са се свързали с Mark Hunt, за да споделят притесненията си относно това интервю на “Super Samoan”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес