Зареждане

Mark Hunt смята, че Lesnar не може да го свали на земята

Mark Hunt смята, че Lesnar не може да го свали на земята
Публикувано на: Юни 27, 2016 в 12:00 ч
 
Въпреки че през кариерата си има записани нокаути над Frank Mir, Roy Nelson, Antonio Silva и Stefan Struve, Mark Hunt до голяма степен остава подценен като присъствие от мнозина преди двубоя си с Brock Lesnar на UFC 200.


“Super Samoan” разбира, че голямата фигура в събитието е завръщащият се след петгодишна пауза Lesnar, но той е готов да обърка сметките на бившия шампион в тежка категория, когато двамата се изправят лице в лице в Октагона.

“Вероятно това е и причината, поради която хората ще гледат. Всичко е Brock, Brock, Brock, Brock. Аз нямам проблем с това. Моята работа е просто да се бия с него. Той е голямо име в спорта, като вероятно много хора ще гледат, единствено заради неговото присъствие в картата. Това е добре и за моите акции”.

“Не ме интересува какво става и с тестовете. Единствено искам да се бия и да спечеля битката. Това не би означавало нищо за ранкинга ми, но е важно за моя профил, разбира се, защото той е голямо име”.

Mark Hunt добави, че не се е готвил специално в борба преди двубоя с Lesnar, защото не вярва, че “The Beast” може да го свали на земята.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес