Зареждане

Mark Hunt е отказал двубой с Junior dos Santos

Mark Hunt е отказал двубой с Junior dos Santos
Публикувано на: Октомври 28, 2016 в 09:20 ч
 
Боецът от тежка категория на UFC Mark Hunt все още е бесен на компанията поради факта, че той бе принуден да се изправи срещу съперник, употребил забранени препарати.


Както е известно, само дни след като Hunt загуби от Brock Lesnar на UFC 200 стана ясно, че Lesnar е дал две положителни допинг проби. Самият Hunt побесня след случилото се, като по всичко изглежда, че настроението му не се е подобрило оттогава.

“Това е трети път, в който се бия със съперник, употребил стероиди”, припомни Hunt пред MMAMania, продължавайки: “Не мисля, че санкциите за това са достатъчно тежки. Не мисля, че и това е справедлива среда за всички нас. Аз вероятно съм се бил срещу повече назобени хора от всеки друг. Разликата е там, че аз осъзнах, че всъщност в такава ситуация мога да загубя окото си, например, и никога повече да не мога да се бия. Да се биеш не е никак лесно, а когато тези загубеняци взимат и стероиди, нещата стават още по-лоши. Отдавна исках да заведа дело.”

Адвокатът на Mark Hunt потвърди, че на неговия клиент е бил предложен нов мач, който той е отказал.

“На Mark бе предложен двубой с Junior dos Santos, който бе отказан, защото UFC не останаха съгласни с клаузите, които ние предложихме”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес