Зареждане

MacDonald: Липсваше ми мотивация, затова загубих от Lawler

MacDonald: Липсваше ми мотивация, затова загубих от Lawler
Публикувано на: Юли 4, 2015 в 09:21 ч

Боецът в полусредната категория на UFC, Rory MacDonald ще получи реванш срещу шампиона Robbie Lawler в UFC 189 следващия уикенд.

Канадецът има една загуба със съдийско решение от "Ruthless" при първата им битка в UFC 167, но този път твърди че е мотивиран за победа.
 
"Имах няколко проблема по време на тренировки, тялото ми не се чувстваше добре и загубих мотивация. Не можех да тренирам толкова усилено, както правя по принцип и контузията ме изкара извън фокус. Гладът ми за победа не беше там. Тогава въобще не бях отдаден толкова на двубоя. Исках само всичко да приключи. Нямах интерес. Исках всичко да премине и да си почина."

MacDonald сподели, че някои от съотборниците настоявали предходният им двубой да не се състои заради лошото състояние на боеца, но самият той е решил все пак да излезе в UFC 167.
 
"Имаше хора покрай мен, които ми казаха да откажа двубоя, но аз все пак излязох. Исках да го направя. Мисля, че не бях подписал договор, но вече бях казал, че ще се бия. Имах контузии в два или три двубоя подред и ми беше писнало. Накрая се примирих, че не можеш да си в перфектно здраве във всяка среща."

Този път обаче Rory е на мнение, че двубоят му с Lawler ще бъде много по-различен.
 
"Разликата този път е, че искам да се бия. Искам лицето ми да е в кръв и да бъда начело на битката. Не мисля, че той е толкова динамичен колкото мен, но това не значи, че двубоят няма да е труден."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес