Зареждане

Luke Rockhold иска двубой с Fabricio Werdum

Luke Rockhold иска двубой с Fabricio Werdum
Публикувано на: Март 23, 2017 в 12:05 ч
 
Бившият шампион на UFC в средна категория Luke Rockhold е готов да се изправи срещу опонент, значително по-едър от него.


Rockhold, който не се е бил, откакто загуби титлата си срещу Michael Bisping, има желание да премери сили с бившия шампион в тежка категория Fabricio Werdum.

Това разкри журналистът Ariel Helwani в своя Twitter.

“Rockhold силно иска двубой с Werdum. Той е готов да се придвижи до тежка категория. Вече е попитал UFC за това”, написа Helwani.

“UFC отговориха, че Werdum вече има планове за лятото, но Rockhold не се отказва. Той наистина иска те да разрешат враждата си от Strikeforce”, добавя той.

Ето какво бе обяснил Rockhold по повод дразгите му с Fabricio Werdum:

“Ние имаме стара вражда още от Strikeforce. Тогава той не показваше никакво уважение към хората. Мисля, че беше в Сейнт Луис. Няма да изпадам в детайли, но общо взето онази вечер той се държа като пълен боклук. Тогава все още бях млад боец от Strikeforce, а той ми каза “кой по-дяволите си ти?” Тогава той се отнесе с мен като с пълна отрепка. Той просто се държеше като кретен, макар и аз да не му отстъпих. От този момент до днес, аз не изпитвам никакво уважение към този тип. Уважавам го като боец. Той е корав и е заслужил уважението ми в това отношение, но ако изключим това… с радост бих се бил с него. Смятам, че и лесно бих го победил.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес