Зареждане

Lorenz Larkin няма търпение да се върне в Октагона

Lorenz Larkin няма търпение да се върне в Октагона
Публикувано на: Октомври 24, 2016 в 16:00 ч
 
Боецът от полусредна категория Lorenz Larkin понастоящем е свободен агент, но той се надява, че в скоро време ще успее да сключи нов договор с бившия си работодател UFC.


За последно Larkin взе участие на UFC 202, където той записа убедителен успех над Neil Magny още в първи рунд.

По този начин Larkin увеличи актива си в UFC на четири победи и само една загуба, откакто той слезе надолу от средна категория. Единственото му поражение остава от Albert Tumenov.

Говорейки пред BJPENN.com, Larkin изрази предпочитанията си за съперници, ако продължи да се бие в UFC.

“Готов съм да се бия с всекиго, човече. Готов съм да се бия с всеки, който е по-нагоре в ранглистата. Искам мачове, които са вълнуващи. Реванш с Robbie Lawler? Ако това искат феновете, нека го направим. Просто трябва договорите да са добри за всички страни. Но разбира се, че искам тези мачове. Заради това обичам всичко това. Буквално говорим за двама мъже, които тренират с месеци и поставят телата си на ръба за 15 минути, стига да не е двубой за титла или основно събитие.”

“Общо взето, връщаме се към дните на гладиаторите. Именно това ми харесва. Винаги съм отворен за вълнуващи сблъсъци. Харесва ми да се изправя срещу друг страйкър. Не ми харесва да вляза вътре и да се налага да се боря през цялото време, нали ме разбирате? Nick Diaz, “Cowboy” Cerrone - има много момчета. Искам да дам на феновете вълнуващи двубои.”

“Искам да остана активен. Имам предвид, искам да се върна в Октагона, колкото е възможно по-скоро. Имайки предвид, къде се намирам в ранкинга, би имало смисъл да се бия срещу някого като Donald Cerrone. Ние сме, или поне бяхме с подобен ранкинг.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес