Зареждане

'King Mo' към 'Rampage': Май караш бременност и вдигаш понички

'King Mo' към 'Rampage': Май караш бременност и вдигаш понички
Публикувано на: Януари 23, 2017 в 15:00 ч
 
Съперничеството между “Rampage” и “King Mo” отново е актуално.


Quinton Jackson и Muhammed Lawal ще се изправят отново един срещу друг на Bellator 175 на 31 март, а двамата вече започнаха и да си разменят реплики един към друг.

Този път това започна “King Mo”, който се подигра на Jackson заради теглото му. След като първият мач между двамата се проведе в полутежка категория, сега двамата ще се бият в тежка.

Lawal се подигра с “Rampage” по време на пресконференцията, заявявайки, че той изглежда така, сякаш кара бременност, като вероятно носи и сутиен с чашки размер “D”. Самият Jackson пък донякъде призна, че действително е бил и в по-добра форма.

“Твърде стар съм, за да сваля до 93 килограма. Задникът ми е твърде голям. Имам голям задник и големи крака. Не би трябвало да се бия на 93 килограма. Сега аз съм големият тип”, заяви “Rampage”.

“Но ти ми нарани чувствата, King Mo. Нарече ме дебел. Това беше удар под кръста. Аз не съм казал нищо за грозния ти мустак и брада, нали? Не съм се подигравал и на грозните ти уши, скапан Гремлин такъв”, добави той.

Lawal от своя страна не спря дотук и се усъмни в тренировъчния режим на Jackson.

“Говориш за вдигане на тежести, но всъщност май вдигаш понички. И бири. Имаш големи ръце от упражнения за бицепс? Не, повдигал си чипс и Pringles. Чух, че си тренирал с Kobayashi. Сещаш ли се кой е той? Онзи състезател по ядене, който нагъва хотдоци”.

“Rampage” Jackson спечели първия двубой помежду им през 2014 година, когато съдиите отсъдиха победа в негова полза.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес