Зареждане

Khabib към Ferguson: Ще разбия сърцето и кариерата ти

Khabib към Ferguson: Ще разбия сърцето и кариерата ти
Публикувано на: Февруари 24, 2017 в 09:43 ч
 
Медийното конферентно обаждане преди UFC 209 протече с отправянето на куп заплахи между Khabib Nurmagomedov и Tony Ferguson, които ще се бият за временната титла в лека категория.


Двамата бойци се заканиха един на друг на няколко пъти, ясно показвайки за пореден път, че не се харесват особено много.

“Вълнувам се от този мач, защото това съм искал през целия си живот”, заяви Khabib, продължавайки: “На 4 март мечтата ми ще се сбъдне. Имам много голям мач на голяма карта в UFC, като се вълнувам много. Току-що завърших последния си тежък спаринг и съм здрав, нямам контузии или нещо такова. Намирам се в най-добрата форма от моята кариера. На 4 март ще пиша история. Ще пречупя този тип. Той мисли, че е корав, но когато клетката се затвори, а ние останем сами, аз ще го пречупя.”

“Няма да пречупиш нищо”, отвърна Ferguson.

“Винаги, когато той се е бил с борци, си е имал проблеми. Но никога не се е бил с борец, който има и мощ”, отвърна Khabib.

“Ако се опиташ да ме свалиш на пода, ще видиш точно колко остри са лактите ми”, предупреди Ferguson.

“Окей, окей. Ще почакаме още седмица. Една седмица и ще видим кой-кого. В клетката аз ще те пречупя. Това, което искам, е да почупя и лицето ти. Искам да разбия сърцето ти. Ще трябва да целуваш юмруците ми. Знам защо искаше толкова много пари. Защото знаеш, че това е последният ти мач в UFC. Ще разбия кариерата ти и лицето ти”, продължи Khabib.

“Ти си просто следващият човек на опашката за мен, човече. Можеш или да се откажеш, пропускайки този побой, или да бъдеш убит от стила ми. Ще откриеш кой наистина е El Cucuy. Аз съм Baba Yagа, брато.”

“El Cucuy? Ти си El McDonald!”, отговори руснакът. “Винаги си бил El McDonald, старият McDonald. Не си El Cucuy, разбираш ли? Трябва да млъкнеш. През следващата седмица ще завърша кариерата ти.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес