Зареждане

Kelvin Gastelum все още мисли за завръщане в полусредна категория

Kelvin Gastelum все още мисли за завръщане в полусредна категория
Публикувано на: Март 27, 2017 в 09:41 ч
 
Макар и вече да записа две поредни победи в средна категория, а сега да го очаква и двубой с легендата Anderson Silva, Kelvin Gastelum направи интересно изявление. Той довери, че все още не се е отказал да преследва титлата в полусредна категория, въпреки че на няколко пъти не успя да влезе в категория на кантара.


“Все още искам да спечеля шампионския пояс на 170, но ако преди това трябва да спечеля пояса на 185, нека така да бъде”, заяви той.

“Ще видим след този мач. Не зная. Надявам се, че ще бъда в позиция да спечеля този двубой, а след това ще имам нови опции пред себе си. Следващата стъпка може да бъде шанс за титлата на 185, но реалистично погледнато, това може и да не се случи.”

Той заяви, че според него Georges St-Pierre е най-великият боец на всички времена, но сподели, че не е съгласен с начина, по който GSP е получил шанс да се бие за титлата в средна категория.

“Докато всички казваха, че Anderson е най-великият на всички времена, аз казвах, че това е GSP. Той е моят любим боец. Но не съм съгласен с начина, по който той превари Yoel Romero, който видимо заслужаваше да се бие за пояса.”

Gastelum смята, че може да намери подходящ и правилен начин, по който успешно да влезе в полусредна категория.

“Зная, че мога да го направя. Просто трябва да открия здравословен начин да го направя. Трябва да открия как да накарам тялото ми да работи и как да го правя по правилния начин.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес