Зареждане

Karakhanyan: Rousey трябваше да се вслуша в съветите на майка си

Karakhanyan: Rousey трябваше да се вслуша в съветите на майка си
Публикувано на: Ноември 30, 2015 в 08:24 ч

Боецът на Bellator в свръхлека категория Georgi Karakhanyan за известно време тренира в академията "Glendale Fighting", където Rousey води своята подготовка преди двубоите. Karakhanyan е добре запознат с обстановката и нивото на тази Академия, той е тренирал с повече бойци там, включитело и 'Rowdy'.

След загубата на Rousey от Holm по време на ММА състезанието UFC 193, много хора заявиха, че е време Rousey да смени треньора си. Като майката на Ronda д-р AnnMaria De Mars стигна дори по-далеч:

"Мразя този човек. Бих го прегазила с колата си, ако не беше незаконно. Той е най-жалкото същество разхождащо се на Земята."

Боецът Karakhanyan е на мнението, като повечето анализатори, че Rousey се нужда от промяна:

"Ronda сама направи своя избор. Но трябваше да послуша своята майка.  

Наистина не може да виниш за всеки провал само треньора ти, но нека да поразсъждаваме за малко: Правиш лапи постоянно и изглежда добре? Всички бойци изглеждат добре на лапи. Аз мога да правя няколко часа бой със сянка и да се заблуждавам, колко съм добър. 

Но когато сложиш ММА ръкавиците и получиш удар с тях е нещо съвсем различно. Ясно се видя, че Ronda не може да понесе удар с такава ръкавица. Знам, че в момента всеки й се е нахвърлил, но трябва добре да се замисли за случилото се. Holly Holm изигра двубоят си повече от добре, Ronda не успя да я свали нито веднъж. От тук нататък трябва да започне да прави спаринг с ММА ръкавици, а не с боксови. 

Пред нея има още много, много шансове. Тя направи много за женския ММА, но трябва да смени начина на тренировки и треньора си. Направи ли това, тя има шанса да бъде отново шампион!"

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес