Зареждане

Julianna Pena: Готова съм да заема мястото на Ronda Rousey

Julianna Pena: Готова съм да заема мястото на Ronda Rousey
Публикувано на: Януари 25, 2017 в 15:00 ч
 
Не е изключено кариерата на Ronda Rousey да е приключила след UFC 205, където “Rowdy” понесе тежко поражение за едва 48 секунди от шампионката Amanda Nunes.


Една от водещите жени в категорията Julianna Pena вярва, че падението на Rousey е оставило своеобразна дупка в дивизията, която тя е готова да запълни.

Първата крачка към това Pena може да осъществи този уикенд, когато тя излиза срещу друга много силна претендентка за шампионския пояс - Valentina Shevchenko.

“Вече сме в нова ера. Вече няма само едно момиче в женския ММА. Сега се намираме в ера, в която има момичета, които са корави и готови да стигнат до края, изправяйки се срещу когото и да е и по всяко време. Готова съм да заема мястото, което бе освободено”, заяви Pena, която в последния си двубой се наложи над ветеранката Cat Zingano. Тя е в серия от четири поредни победи.

Ronda Rousey винаги е била обвинявана в липса на достатъчно скромност. Нещо, което Julianna Pena иска да избегне като поведение.

“Когато се справяш добре, трябва да бъдеш и добър човек и да не прецакваш хората. Нито да мислиш, че си нещо повече от тях. Имаше момент, в който Ronda твърдеше, че аз не заслужавам да дишам въздуха на Shayna Baszler. Винаги съм се опитвала да не мисля, че съм нещо повече от всеки друг човек”.

Очаква се победителят от двубоя Pena - Shevchenko да получи и шанс да се изправи срещу шампионката Amanda Nunes.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес