Зареждане

Josh Thomson разкри защо е предпочел Bellator

Josh Thomson разкри защо е предпочел Bellator
Публикувано на: Септември 23, 2016 в 14:00 ч
 
Бившият боец от UFC Josh Thomson разкри, че е избрал да премине в конкурентната верига Bellator поради наличието на петрундови двубои в UFC и не достатъчно доброто заплащане за това.


Thomson разговаря с BJPenn.com и разкри, че не смята рискът от участие в петрундови срещи за оправдан, особено когато няма гарантирано допълнително заплащане за това. Именно поради това и той е предпочел условията на Bellator, сравнени с тези на UFC.

“Напуснах, защото те направиха всички водещи събития в пет рунда. Ако се бия за титла или във водещи събития, тези допълнителни два рунда, независимо дали говорим за UFC или Bellator, отнемат години от моя живот. Време е да направя и малко пари.”

“Ти съкращаваш кариерата си и не ти се плаща допълнително, отколкото е било преди. Това бе водещо в моето решение. Ти съкращаваш кариерата и живота си наполовина. Може би получаваш някакъв бонус, но той не е толкова голям, колкото хората си мислят. Не е и твърда сума. Мога да позная гарантирани пари, когато ги видя.”

“Когато разговаряте с професионални атлети, кое е най-важното нещо в техните договори? Това са гарантираните пари! Когато говорих с Bellator и видях техните гарантирани пари, знаех, че те не могат да ги пипнат. Когато някой ви каже, че ще се погрижи за вас, не му вярвайте. Вярвайте само на това, което е подписано в договора.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес