Зареждане

Jose Aldo:Очаквам да се изправя срещу най-добрия. Готов съм

Jose Aldo:Очаквам да се изправя срещу най-добрия. Готов съм
Публикувано на: Ноември 25, 2015 в 14:00 ч

Шампионът Jose Aldo безспорно доминира в своята категория през последните 7 години.

С наближаването на датата за двубоя му с Conor McGregor, зачестиха и спекулациите по негов адрес. Най-накрая самия Aldo реши да сложи край на всички слухове:

"Очаквам да се бия с най-добрия. Във всеки свой двубой аз излизам добре подготвен и съсредоточен. Напоследък се говори много за моята подготовка, но гледам да не обръщам внимание на всичко това. Нямате си на най-малка представа колко съм мотивиран да спечеля този мач."
 
Aldo добавя: "Нямам търпение да дочакам този двубой, в който ще се види всъщност кой е по-добрият. Самият мач ще докаже кой всъщност е бил прав в приказките си. В Октагона ще си кажем всичко.“
 
И продължава: "Първият път безспорно ми беше по-трудно да се подготвя. Сега не е така. В момента съм много по-фокусиран и добре подготвен, в сравнение с предния път. Чувствам се прекрасно натрениран. Още в първия тренировъчен лагер имахме изградена стратегия срещу McGregor, така че сега ми е много по-лесно.“
 
Битката между Conor McGregor и Jose Aldo ще се състои на 12-ти декември в MGM Grand Garden Arena в Лас Вегас Невада. От UFC са сигурни, че този двубой ще предизвика огромен зрителски интерес.

Кой от двамата ще си тръгне като победител и носител на шампионската титла? – остават броени дни, за да разберем.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес