Зареждане

Jose Aldo проговори след срещата си с Dana White

Jose Aldo проговори след срещата си с Dana White
Публикувано на: Октомври 20, 2016 в 15:00 ч
 
Jose Aldo се срещна лично с президента на UFC Dana White и други представители на компанията, за да се обсъди ситуацията в бразилския боец. Както е известно, Aldo официално поиска договорът му с UFC да бъде прекратен, след като той остана крайно разочарован от отношението към себе си.


Веднага след срещата си с UFC, Aldo бе интервюиран от Brett Okamoto от ESPN. Ето какво заяви той след срещата си с Dana White и компания:

“Всичко мина страхотно, имахме добър разговор. Всичко мина така, както и очаквахме. Благодаря на Dana White и Sean Shelby, които винаги са се отнасяли с уважение към кариерата ми.”

“Не дойдох тук, просто защото исках да прекратя договора си или да бъда освободен. Дойдох тук, защото има много неща, които ми тежат и които исках да кажа. Да им го кажа лице в лице бе професионалният подход в случая. Благодаря им, че ми отделиха време и възможност да кажа това, което ми тежи. Какво крие бъдещето за мен? Никой не знае. Трябва да изчакаме и да видим.”

Попитан дали би могъл отново да се бие в UFC, бразилецът отвърна:

“За момента никой не знае. Аз самият не зная. В момента нямам намерение да се бия отново, това не се е променило. Но както казах, в бъдеще не се знае. Днес имахме добър разговор. Мисля, че ни предстоят още няколко подобни в бъдеще. Ще видим.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес