Зареждане

Jose Aldo получи покана и от Rizin

Jose Aldo получи покана и от Rizin
Публикувано на: Септември 30, 2016 в 18:00 ч
 
След като получи неформална покана да се бие във веригата Bellator, Jose Aldo очаквано бе поканен и в Rizin. Поканата му бе отправена от неговия легендарен сънародник Wanderlei Silva.


Както е добре известно, Aldo иска да прекрати своя договор с UFC, оставайки разочарован от отношението към него и политиката на компанията. На този етап не е ясно, дали от UFC ще уважат молбата му.

Напълно ясно е обаче, че бразилският боец в категория “перо” има предостатъчно опции пред себе си, стига да пожелае да се състезава в друга верига. Това бе потвърдено и от поканата, която Wanderlei Silva му отправи за пръсиединяване към Rizin. Ето какво каза Silva по въпроса:

“Натъжава ме, че някой толкова млад и разполагащ с толкова потенциал като Jose Aldo не може да изпълни волята си да се бие. Aldo, аз съм тук, за да ти кажа, че съм с теб. Винаги съм те уважавал като боец. Като човек, представляващ Rizin, мога да ти заявя, че вратите за теб са отворени. Бих искал да те поканя да се биеш в Япония, където ще бъдеш уважаван и в свои води. Като посланик на Rizin в Бразилия, искам да те поканя да дойдеш с мен в Япония и да творим история. Там ще получиш респекта на шампион, който заслужаваш.”

“Подобно на теб, моето желание да се бия също ми бе отнето в UFC. Зная през какво преминаваш, но тук - в Япония, с мен се отнасят като към самурай, като към шампиона, който съм. Тук получавам уважението, което заслужавам. Което и ти заслужаваш.”

“Aldo, ела с мен в Япония. Rizin е с отворени врати към теб. Като посланик на Rizin, аз те каня. Господ да те благослови”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес