Зареждане

Jose Aldo поиска да напусне UFC

Jose Aldo поиска да напусне UFC
Публикувано на: Септември 28, 2016 в 09:44 ч
 
Скоро след като от UFC обявиха, че Conor McGregor и Eddie Alvarez ще се изправят един срещу друг на UFC 205, временният шампион в категория “перо” Jose Aldo обяви, че иска да бъде освободен от своя контракт с компанията.


Не е тайна, че Aldo дълго време очакваше да получи реванш от McGregor и шанс да отмъсти за загубата за едва 13 секунди, която той допусна срещу ирландеца миналия декември. Това обаче така и не се случи, което и силно разочарова бразилския боец.

Ето какво заяви Aldo през бразилската медия Combate:

“Dana винаги казваше, че няма как Conor да държи два пояса от различни категории. Миналата седмица той отхвърли и шанса той да се бие с Alvarez. След всичко това, вече не мога да вярвам на нито една дума, която идва от устата на Dana White. Вярвам, че Conor McGregor всъщност е човекът, който управлява тази компания. Аз не съм служител на Conor McGregor и поисках те да прекратят моя договор с UFC.”

“Най-голямото доказателство, че Conor управлява UFC, е че когато аз бях шампион, те не ми позволиха да се бия с Anthony Pettis, освен ако не овакантя пояса си. А когато стане дума за Conor, той прави каквото си пожелае. Разбирам, че той продава много билети, но в даден момент това спира да е спорт и се превръща в цирк. Не искам да се бия в UFC. Искам да продължа да живея живота си, нека те живеят техните.”

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес