Зареждане

Jose Aldo обясни защо не е станал част от MMAAA

Jose Aldo обясни защо не е станал част от MMAAA
Публикувано на: Декември 15, 2016 в 14:00 ч
 
Шампионът на UFC в категория “перо” Jose Aldo обясни защо е отказал да се присъедини към новата асоциация на бойците ММААА.


Това вече сториха не малко от бойците в компанията, но Aldo отказа, а основна причина за това е едно от лицата на ММААА Bjorn Rebney, който е бивш президент на веригата Bellator. И една противоречива фигура в света на ММА.

“ММААА ме поканиха да стана част от асоциацията, но аз не мисля, че всичко по отношение на тази асоциация е напълно ясно. Тази асоциация е създадена от бивш президент на Bellator, поради което не зная каква е истинската й функция. Дали наистина става дума за бойците в нея. Аз също съм част от подобна асоциация, заедно с Randy Couture и Cung Le, която се опитва да помогне на бойците, но не само на тези в UFC”.

От ММААА заявиха, че на този етап усилията им се концентрират главно върху бойците от UFC. Jose Aldo обаче възрази срещу това

“Нашият свят не се изчерпва само с UFC. Имаме милиони бойци, трилиони, които се нуждаят от помощ. Моето желание е да се боря за всички, независимо къде са. Искам да помогна на тези атлети. Не само на тези, които са част от UFC - те вече са в голямата лига и имат добро бъдеще. Тези в малките компании също имат нужда от помощта ни”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес