Зареждане

Jose Aldo: Мачът с Holloway няма да се състои

Jose Aldo: Мачът с Holloway няма да се състои
Публикувано на: Декември 21, 2016 в 09:33 ч
 
Шампионът на UFC в категория “перо” Jose Aldo обяви, че планираният двубой между него и временния шампион в дивизията Max Holloway на UFC 208 в Бруклин няма да се състои.


Aldo посочи, че причината за това е Holloway, който нямал възможността да се бие на тази дата през февруари.

Това е донякъде иронично, защото Max Holloway бе човекът, който се тревожеше, че Jose Aldo няма да приеме подобна среща.

Ето какво обясни Aldo за ситуацията:

“Мачът бе насрочен. Казахме на UFC, че искаме да се бием на тази дата. Всичко бе нагласено. След мача си с Pettis, Holloway каза много различни неща. Първо чух, че той е усукал глезена си и няма да има достатъчно време за възстановяване. След това разбрах, че той има планирано пътуване за Disney World с децата си и няма да може да промени графика си. После разбрах, че залата му ще бъде затворена за празниците и няма да може да тренира. Общо взето, той само размотава и говори глупости и действа като пълен тъпак. Той просто говори глупости”.

Aldo отговори на обвиненията на Holloway, че често бяга от предизвикателства.

“Никога не съм отказвал мач в UFC. Бил съм молен да се бия дори когато съпругата ми е била бременна или сме имали новородено вкъщи. Когато се бих с Frankie Edgar, тя бе бременна, а когато се бих с Chad Mendes, имахме новородено вкъщи. Много неща се случваха в семейството ми, но това никога не е било причина да отказвам мачове. Можете да питате всички. Можете да питате мачмейкъра Sean Shelby. Когато ме молят да се бия, аз се бия”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес