Зареждане

Jon Jones:Титлата ми бе отнета, понеже отказах двубой с Anthony Johnson

Jon Jones:Титлата ми бе отнета, понеже отказах двубой с Anthony Johnson
Публикувано на: Ноември 25, 2015 в 09:03 ч

Ultimate Fighting Championship (UFC) организацията бе приветствана от мнозина за трудното решение, което взе да отстрани за неопределено време бившия шампион Jon Jones, заради предизвикан от него пътен инцидент миналата година, при който пострада жена.

От UFC също така бяха принудени да отменят двубоя му за защита на титлата срещу Anthony Johnson.

По време на провелото се през май съсътезание UFC 187 обаче Johnson загуби двубоя и титлата в полутежката категория бе връчена на   Daniel Cormier.

Ето и как Jon Jones коментира случилото се тогава и начина, по който е разбрал от собственика на UFC Lorenzo Fertitta и от президента Dana White за тяхното решение:

"Те никога преди това не са идвали да ме видят. За първи път дойдоха в Albuquerque, за да ми вземат шампионския колан. Честно казано, Lorenzo изглеждаше така, сякаш наистина го е грижа за мен. Lorenzo изглеждаше много искрен. Той ме гледаше в очите през цялото време и сякаш искаше да ме попита „Как си?“

Тогава аз наистина не знаех точно как се чувствам. Всичко за мен беше толкова емоционално. В края на деня най-накрая те се осмелиха да ме попитат как съм. Тогава аз им казах, че нещата не се подреждат в моя полза. Не искам да се бия повече засега. Просто се чувствах изтощен и имах нужда от почивка. Нямах нужда да доказвам на никого нищо. Всичките усилия, които бях вложил, за да съм номер 1 ме бяха изцедили. Отнемането на колана беше за мое добро. Не съжалявам. Днес аз се чувствам страхотно и съм готов да се завърна.“

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес