Зареждане

Jon Jones задържан от полицията

Jon Jones задържан от полицията
Публикувано на: Април 28, 2015 в 09:48 ч

Jon Jones е вече задържан от полицията след вчерашния пътен инцидент, в който той беше заподозрян като главен участник.

Боецът бе избягал от местопроизшествието, но вече има свидетели, които твърдят, че шофьорът предизвикал катастрофата е именно Jones. Той е минал на червено и е ударил друг автомобил, след което е избягал от местопроизшествието пеша.

Междувременно ситуацията около шампиона се затегна още повече, след като в ударената кола, управлявана от Jones, е намерена лула за пушене на марихуана. Първоначално се знаеше за един свидетел - полицай, който не е бил на работа - е видял Jones да бяга, а след това да се връща до колата, да взима пари, които натъпква по джобовете си и след това да бяга отново.

Единствената пострадала от катастрофата е млада бременна жена, чиито травми се оказаха малко по-сериозни - има счупена ръка. Това утежнява още повече положението на Jones, тъй като обвиненията срещу него могат да станат по-тежки.

Jones е пуснал и видео в своя Instagram профил, на което се вижда неадекватното състояние на спортиста.
 

 
Междувременно Атлетическата комисия на Невада заяви, че ще следи от близо случващото се с шампиона в полутежката категория. Регулативният орган съобщи, че Jones е преминал всички допинг тестове, направени му преди UFC 187, но той е бил тестван за стероиди и забранени лекарства, а не за наркотици.

От полицията в Албакърки постановиха и гаранция за свободата на Jones от 2500 долара. Ако бъде признат за виновен по всички обвинения, шампионът може да получи присъда до 3 години.

За финал ви представяме и снимката от полицейското управление, направена на Jones след задържането му.
 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес