Зареждане

Jon Jones ще се радва, ако Ronda Rousey се завърне

Jon Jones ще се радва, ако Ronda Rousey се завърне
Публикувано на: Януари 8, 2017 в 12:22 ч

Макар че според мнозина е дошло времето Ronda Rousey да се оттегли, бившият шампион в полутежката категория на UFC, Jon Jones вярва, че ще е по-добре "Rowdy" да защити постигнатото до момента от нея и да продължи с битките.
 
"Мисля че би било страхотно, ако тя се завърне. Мисля, че е важно за нейното наследство - ще покаже на хората нейния кураж и нейната сила. Според мен тя трябва да продължи с битките. Вярвам, че все още може да победи 90% от бойците в нейната категория. Може би вече няма да е неуязвимия образ, който беше преди. Но независимо какъв е нейния избор, тя ще си остане легенда. Според мен тя може да си върне титлата и да победи другите опонентки в нейната категория по всяко едно време."

В допълнение към това Jones смята, че причината Rousey да запише две поредни загуби е, че Holly Holm е показала как да се неутрализират уменията по джудо на бившата шампионка, които и помогнаха да доминира в битките си.
 
"Не съм съгласен с това, че Ronda е надценена. Мисля, че спортът навакса и се изравни с таланта и, след като хората разбраха, че тя не е толкова добра в страйкинга, колкото е добра на земята.

Holly Holm постави основите на това как да се победи Ronda и то проработи. В бойните спортове никой не е неуязвим. Урокът, който може да се извлече от ситуацията с Rousey е, че еволюцията на боеца трябва да продължава."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес