Зареждане

Jon Jones потвърди, че иска да се бие в тежка категория

Jon Jones потвърди, че иска да се бие в тежка категория
Публикувано на: Декември 27, 2016 в 14:00 ч
 
Бившият шампион на UFC в полутежка категория Jon Jones потвърди, че все още има желание да се бие и в тежка категория на организацията.


В момента “Bones” изтърпява наказание за дадени положителни допинг проби преди UFC 200, като той ще може да се бие отново през лятото на следващата година.

Jones посочи, че основната му цел в момента е да си върне пояса в полутежка категория, който му бе отнет след пътен инцидент с негово участие през април 2015. Той обеща пред феновете си, че вече мисли много по-трезво отпреди, когато често се забъркваше в различни проблеми.

Относно придвижването му към тежка категория, той заяви, че това е “неизбежно”, като той изчаква “перфектния опонент” за целта.


“Имам желание да се бия за титлата в тежка категория, но очаквам перфектния опонент за това. Мога да кажа, че съм побеждавал много бойци от тежка категория. Само хората, които тренират в Jackson-Wink са виждали това. Пребивал съм много хора от тежка категория.”

“Зная, че съм способен на това. Просто искам да съм сигурен, че се изправям срещу точния човек в стилово отношение.”

Той разкри и на какво тегло би се състезавал при най-тежките.

"В тежка категория ще се бия на тегло около 104 килограма. Ще опитам да ям много и да съм сигурен, че моята издръжливост и скорост ще бъдат на нужното ниво”.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес