Зареждане

Jon Jones: Още два двубоя и се местя в тежката категория

Jon Jones: Още два двубоя и се местя в тежката категория
Публикувано на: Ноември 19, 2014 в 08:43 ч

Jon Jones каза, че е на два двубоя от това да стане най-добрият за всички времена в полу-тежката категория, след което ще се премести в тежката. Един от тези два двубоя ще се проведе на 3 януари срещу Daniel Cormier. Другият двубой е реванш с Alexander Gustafsson.
 
"Почти съм на финала. Остава ми да довърша всичко, като според мен това е победа над Daniel Cormier и Alexander Gustafsson.

Според мен побеждавайки тях двамата, ще се докажа като най-великия за всички времена - можете ли да оспорите това? Вярвам, че моето резюме е най-доброто в историята на спорта. Не мисля, че някой може да победи толкова много шампиони, колкото мен. Да премине през това, което съм преминал аз и да победи DC и Gustafsson? Независимо кой е вашият фаворит, не можете да отречете, че аз съм най-добрия в играта.

Смятам, че спечелих чисто двубоя си с Gustafsson, но има и други мнения. С тези две победи ще докажа на всички, че съм най-добрия.

Тренирам със състезатели в тежката категория от години. Знам че мога да се справя доста добре срещу тях и това ще бъде следващия етап.

Двубой с Velasquez ще е страхотен. Може да бъде за титлата."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес